Om Damedag

Meld dig til Damedag og få hele pakken, meget at vinde og intet at tabe.

Alle damer med bagmærke uanset handicap er velkomne til at deltage i turneringer og fællesspisning. Du skal være fyldt 19 år. Vi spiller om torsdagen, og forudsætningen for at være med er, at du melder dig ind i Damedag. Kontakt Formanden, hvis du ønsker at tilmelde dig.

Kontingent
Kontingentet for 2023 er kr. 300,00, der dækker deltagelse i den løbende Damedagsturnering, ligesom kontingentet dækker månedsturneringer på hjemmebane. Deltagelse i ”Drømmerunden” koster kr. 50,00. Deltagelse i hulspil koster kr. 25,00.

Hvis du er ny i Damedagen, vil vi gøre vort bedste for, at du føler dig hjemme. Kom og vær med. Der vil være rig mulighed for at lære nye spillere at kende. Mangler du en at spille med, så ring til en af os. Markør for en damedagsspiller skal så vidt muligt være damedagsspiller.

Aktiviteter i 2023
Udover den løbende turnering vil vi afholde månedsturneringer over 13 huller med start kl. 15. Afslutningsturneringen d. 28. september starter kl. 14. Månedsturneringerne vil blive afviklet under forskellige spilleformer og afsluttes med fælles spisning og uddeling af præmier. Månedsturneringerne tæller ikke i den løbende damedagsturnering. Vi afholder Åben Damedag den 8. juni, hvor vi glæder os til også at byde gæster fra andre klubber velkommen.

Løbende turnering
Damedag er opdelt i 4 lige store rækker. Man spiller i samme række gennem hele sæsonen, uanset om handicappet ændrer sig undervejs. Den løbende turnering spilles over 18 huller og er en tællende turnering. De 8 bedste runder tæller ved sæsonafslutning. Ved pointlighed er det højeste enkeltdagsscore, der er afgørende, herefter er det laveste handicap ved sæsonstart, der afgør, hvem der er vinderen i hver række.

Drømmerunden
Man får på forhånd tildelt en ”dårlig” score på alle huller. Dvs. dobbelt boogie på alle huller (par+2+2). Ved lighed med antal brugte slag i Drømmerunden er det spilleren med det højeste handicap ved sæsonstart, der er vinderen, da det er sværere for en spiller med højere handicap at bruge færrest slag.

Hulspil
Damedag tilbyder igen år hulspils turnering. Der er kun 2 spillere i bolden, hvis man spiller hulspil. Læs nærmere om hulspils turneringen og reglerne herfor på særskilt opslag på Damedagens tavle i klubben.

————-